četvrtak, 13. veljače 2014.

Author Nodi55 posted on 12:58 in
Ako ste vlasnik web-lokacije, bloga ili foruma ili njima upravljate, AdSense vam može pomoći da ostvarite zaradu od svojeg sadržaja.

AdSense za sadržaj način je na koji izdavači web-lokacija svih veličina mogu ostvariti zaradu prikazivanjem Google oglasa na stranicama sa sadržajem svojih web-lokacija. Oglasi su povezani s onim što korisnici traže na vašoj web-lokaciji pa će poboljšati vaše stranice sa sadržajem i istodobno ćete ostvariti zaradu.


AdSense je besplatan, a zaradu ćete ostvariti ako korisnici kliknu ili pregledaju oglas na vašoj web-lokaciji, ovisno o vrsti oglasa. Dodatne informacije potražite u narednim odjeljcima:

Kako to funkcionira?

  • Google stavlja relevantne oglase s cijenom po kliku (CPC) i cijenom po tisuću pojavljivanja (CPM) na istu dražbu i pušta ih da se natječu jedni s drugima. Dražba se odvija istog trenutka, a kada završi, sustav automatski odabire oglašavače koji su spremni platiti najviše.

  • Ponovno privucite korisnike kontekstualno ciljanim oglasima. Želite više zaraditi od oglašavanja, ali ne želite korisnicima prikazivati oglase koji nisu relevantni. AdSense rješava taj problem tako što automatski prikazujetekstualne oglaseprikazne oglasejedinice veza i oglase za napredne mobilne telefone koji su precizno ciljani na vašu web-lokaciju i njezin sadržaj – oglasi se tako dobro podudaraju da će ih čitatelji smatrati korisnima.

  • Pristup tisućama oglašavača uz minimalni trud. AdSense prikazuje oglase iz ogromne mreže AdWords oglašavača. Naši oglašavači mogu biti svjetski poznate robne marke ili male lokalne tvrtke, a njihove kategorije mogu biti Obrazovanje, Putovanje, Hipoteke, Vrtne garniture ili bilo što drugo.

Kakve značajke pruža AdSense?


  • Blokiranje neželjenih oglasa: možete jednostavno filtrirati konkurentske oglase ili druge oglase za koje ne želite da se prikazuju na vašoj web-lokaciji tako da nam javite koje URL-ove želite da blokiramo.

  • Odabir zadanih oglasa: u malo vjerojatnom slučaju da Google ne može prikazivati ciljane oglase na vašoj stranici omogućit ćemo vam da prikazujete rezervni oglas po vlastitom izboru. Ta mogućnost osigurava učinkovitu upotrebu oglasnog prostora.

  • Prilagodba oglasa kako bi odgovarali vašoj web-lokaciji: možete prilagoditi izgled oglasa kako bi odgovarali izgledu i dojmu web-lokacije. Odaberite neku od unaprijed postavljenih paleta boja ili dizajnirajte vlastitu paletu odabirom između više od 200 boja.

  • Praćenje zarade pomoću mrežnih izvješća: na usluzi AdSense možete pratiti izvedbu oglasa pomoću prilagodljivih mrežnih izvješća koja pružaju pojedinosti kao što su broj pojavljivanja oglasa, klikova i klikovni postotak. Naši fleksibilni alati za izvješćivanje omogućuju praćenje izvedbe određenih formata oglasa, boja i stranica te brzo i jednostavno uočavanje novih trendova.

  • Primanje oglasa na web-lokaciji za napredne mobilne telefone: naš alat za indeksiranje dovoljno je inteligentan da uoči koje vrste telefona upotrebljavaju vaši korisnici. Na usluzi AdSense za sadržaj prikazujemo najbolje optimizirane oglase, bez obzira na to koji uređaj korisnici upotrebljavaju da bi pregledali vašu web-lokaciju.

0 komentari:

Objavi komentar

facebook stranica

Pokreće Blogger.

Facebook

Facebook